کم خونی مادران به جنین آ‌نها منتقل می‌شود. رنگ پریدگی، پرخاشگری و کم اشتهایی از علایم کم خونی است و مصرف ماست با گوشت قرمز، جذب آهن آن را مختل می‌کند.


به گزارش راسخون به نقل از باشگاه خبرنگاران ، کمبود آهن در کودکان اکنون یکی از شایع ترین اختلالاتی است که پیش از سن دبستان مشاهده می‌شود.

همین امر باعث می‌شود تا نیاز کودک به آهن بیشتر شده و برخی مواقع به دلیل رعایت نشدن زنجیره غذایی کمبود آهن به وجود بیاید به ویژه اینکه برخی مادران در دادن قطره آهن در سنین زیر دوسالگی کوتاهی می‌کنند.

همچنین برخی کودکان آن طور که باید مواد غذایی مانند گوشت را خوب مصرف نمی‌کنند، بنابراین مادران باید سعی کنند با استفاده از تنوع غذایی مانند استفاده از گوشت چرخ‌کرده و مواردی شبیه به این کودک را به خوردن گوشت ترغیب کنند.

اگر والدین دو سه مورد از این علائم را در کودکان خود مشاهده کردند تنها با یک آزمایش ساده خون می‌توانند شرایط کم‌خونی کودک خود را بسنجند.

والدین باید سعی کنند تا ابتدا مطمئن شوند که فرزند آنها انگل یا مشکل گوارشی ندارد و پس از درمان اسهال و استفراغ هم باید سعی کنند تا آهن از دست رفته بدن را جبران کنند.

/111/